Book effektive kurser og foredrag der styrker jeres trivsel

Hjælp til stress på arbejdspladsen

Hvad gør man med stress på arbejdspladsen? Hos Center for stress og trivsel ved vi, at en positiv udvikling starter med en fælles forståelse af stress. Derfor har kurser og foredrag i grupper god effekt. Uanset om I aktuelt er ramt af stress i virksomheden, eller I ønsker at sætte fokus på forebyggelse. Vi har mange års erfaring med at afholde kurser og foredrag til grupper af ledere, medarbejdere, HR-medarbejdere, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter. Målet er altid at lære både mennesker og arbejdspladser at handle mere hensigtsmæssigt i hverdagens udfordringer.

Vi har kurser og foredrag til både medarbejdere, ledere og AMR

Vi skræddersyr gerne et tilbud til jer, der opfylder et særligt behov. Er I usikre på, hvad I har brug for? Det hjælper vi også med. I kan booke os til én times foredrag, endagskurser eller vælge et helt forløb. Vi tilrettelægger også individuelle undervisnings- og udviklingsforløb for ledende medarbejdere. Eller små grupper. Kontakt os gerne i dag og få en snak om jeres behov. Kontakt os her: SKRIV TIL CENTER FOR STRESS OG TRIVSEL

Forebyggelse af stress sker i fællesskab

Vi har stor forståelse for, at stress er en kompleks størrelse. Og at stress giver store udfordringer for mange mennesker og arbejdspladser. Men som nævnt tidligere, så ved vi at en fælles forståelse af begrebet stress, giver et hurtigt fælles fodslag hos deltagerne. Et kursus eller foredrag bliver en ressource, der kommer ind – udefra. De ansatte bliver inspireret til at gøre noget nyt. Har man en fælles forståelse af rammer og intentioner, bliver det nemmere at arbejde sammen. Der kommer overskud til at handle og tænke mere konstruktivt i en travl hverdag. Og hver dag tæller. For os alle sammen. Især når det handler om at skabe mere trivsel og bedre arbejdsmiljø for alle på arbejdspladsen. Skal vi tage en snak om kurser og foredrag nu? Klik her: SKRIV TIL CENTER FOR STRESS OG TRIVSEL

Vi uddanner gerne en medarbejder hos jer, til stress- og trivselsvejleder

Vi uddanner løbende ansatte i virksomheder, så de kan udfylde rollen som interne stress- og trivselsvejledere. Underviseren er psykolog, og indholdet på uddannelsen bygger på vores centers store praktisk erfaring med psykisk arbejdsmiljø. I kan læse mere om uddannelsen her: Bliv uddannet stress- og trivselsvejleder.

Et individuelt forløb og stressbehandling er også muligt

Er en leder eller medarbejder sygemeldt? Eller på vej til at blive det? Vi har et stort netværk af psykologer i hele landet, der står klar. De er alle specialiseret i at hjælpe ledere og medarbejdere godt tilbage til virksomheden efter stress. Læs mere om vores ordning til virksomheder her: Psykologhjælp til stressramte medarbejdere.

SKRIV TIL CENTER FOR STRESS OG TRIVSEL