Stressramt medarbejder

Professionel stressbehandling og forløb til ansatte i virksomheder

Har en ansat i virksomheden brug for hjælp til stresshåndtering? Vi sikrer hurtig og korrekt håndtering af en stressramt medarbejder. Center for stress og trivsel har et landsdækkende tilbud om psykologhjælp til virksomheder. Alle behandlere tilknyttet vores stressforløb er autoriserede psykologer og specialister i stress og arbejdsfastholdelse. I vores center for stress og trivsel er jeres medarbejder, leder og virksomhed garanteret et trygt og professionelt forløb, fra start til slut.

Når en leder bliver stressramt

Både topledere og mellemledere kan blive stressramt efter en periode med for stor belastning. Og som altid er det vigtigt at tage problemerne i opløbet. Når vi har ledere i stressbehandling og forløb, har vi fokus på de særlige udfordringer, der følger med lederrollen. Jo hurtigere lederen finder tilbage til sin naturlige balance, jo bedre. Både for lederen, medarbejderne under lederen – og virksomheden. Og den proces hjælper vi med.

En stressramt leder eller medarbejder får hurtigt adgang til en dygtig psykolog

Måske jeres leder eller medarbejder allerede er sygemeldt med stress? Eller i risiko for at blive det? Måske jeres ansatte har andre akutte problemer med trivsel? Det kan være depression og angst? Eller belastning ved konflikter og samarbejdsproblemer? Vores psykologer håndterer alle krise- og stressforhold. Og møder jeres kollega og hele situationen, professionelt.

Vores hjælp inkluderer:

  • Autoriseret psykologhjælp hos stress-specialister.
  • En sikker og korrekt håndtering af en svær situation.
  • En ordning uden binding eller abonnement.
  • En ordning til konkurrencedygtige priser.

Sådan kommer den stressramte i gode hænder

Når I anmoder om hjælp til en stressramt, overtager vi, og tager hånd om den ansatte. Vi sikrer også, at I ikke sidder tilbage med en administrativ byrde. Vi klarer hele opgaven med at sætte gang i forløbet og formidle psykologen. Det eneste I skal gøre, er at kontakte os.

Brug for hjælp nu? SKRIV TIL CENTER FOR STRESS OG TRIVSEL

Hvad kan jeres leder eller medarbejder forvente

Vores psykologer møder medarbejderen med terapeutiske samtaler, vejledning og coaching. Alt efter, hvad der er mest brug for. Er medarbejderen ikke sygemeldt, er vores fokus i stressforløbet at undgå en sygemelding. Den stressramte får nye strategier til håndtering af stress. Hjælp til at finde en balance igen og lære sig selv bedre at kende. Er der tale om en sygemelding på grund af stress? Så får leder eller medarbejder hjælp til at vende tilbage til jobbet med en plan for optrapning.

Garanti for tryghed med autoriserede psykologer i stressforløbet

Vores team af psykologer sidder klar, lige nu. De er enten autoriseret Cand.psych. eller Cand. pæd. psych. Det betyder, at jeres medarbejder bliver mødt af et professionelt menneske. Alle psykologer er opdateret med den seneste viden om stress og psykisk arbejdsmiljø. Både hvad angår forskning, udvikling af redskaber og lovmæssige ændringer.

Ønsker I uddybende materiale om vores ordning tilsendt? SKRIV TIL CENTER FOR STRESS OG TRIVSEL

Vi har flere tilbud til virksomheder

Hos Center for stress og trivsel har vi i mange år hjulpet arbejdspladser, ledere og medarbejdere med at komme godt videre efter stress. Vi har en række kurser og foredrag, der hjælper jer med at omsætte jeres erfaring med stress til ny viden om trivsel. I er altid velkomne til at få en snak om jeres behov. Gå til oversigten her: Kurser og foredrag om stress og trivsel.

Vi tilbyder også at uddanne en af jeres medarbejdere til intern stress og trivselsekspert. Det kan I læse mere om her: Uddannelsen til stress og trivselsvejleder.

SKRIV TIL CENTER FOR STRESS OG TRIVSEL